Αγαπητές φίλες.

Αγαπητοί φίλοι.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής. Ενός Δήμου, που προσπαθεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες και στις προσδοκίες των δημοτών του, αλλά και των επισκεπτών του.

Έχοντας στο επίκεντρο της πολιτικής μας τη στρατηγική ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του τόπου μας, οικοδομούμε με σιγουριά κι αισιοδοξία το παρόν και το μέλλον μας.

Ο Δήμος μας διαθέτει μια πληθώρα συγκριτικών πλεονεκτημάτων, όπως είναι η γεωγραφική του εγγύτητα με τις Βαλκανικές και τις Παρευξείνιες χώρες, η μοναδική ομορφιά του φυσικού του τοπίου, καθώς και η γοητευτική του πολυπολιτισμικότητα.

Εμείς, ως Διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής για την περίοδο 2019-2023, επενδύουμε με συγκροτημένο, ρεαλιστικό, αλλά, ταυτόχρονα και οραματικό τρόπο στην προβολή και στην αξιοποίηση όλων αυτών των προαναφερόμενων σημείων υπεροχής της περιοχής μας. Αιρετοί και εργαζόμενοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να συμβάλλουμε καθοριστικά στην εξέλιξη και στην πρόοδο του Δήμου μας.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, να περιηγηθείτε ψηφιακά στον Δήμο Κομοτηνής και να επικοινωνήσετε μαζί μας, καταθέτοντάς μας τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τις προτάσεις σας.

Με εκτίμηση,
ο Δήμαρχος Κομοτηνής,

Ιωάννης Γκαράνης.