Ο Δήμος Κομοτηνής ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών του προχωράει στη λειτουργία Γραφείου Εργασιακής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης. Σκοπός του Γραφείου είναι η ενίσχυση των ανέργων της περιοχής μέσα από προσωποποιημένη υποστήριξη.

Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι για εργασία μπορούν να εγγράφονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί για τον σκοπό αυτό, είτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, είτε αυτοπροσώπως στον χώρο του γραφείου, έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού. Στη συνέχεια, θα λαμβάνουν ενημέρωση σε τακτά διαστήματα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τα προσόντα τους, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα στην περιοχή της Θράκης.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει το Γραφείο κατά την έναρξη της λειτουργίας του είναι:

Υποστήριξη για την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
Προσωποποιημένη πληροφόρηση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας
Υποστήριξη στη σύνταξη βιογραφικού
Υποστήριξη στη σύνταξη αίτησης για θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Γραφείου οι υπηρεσίες του θα αναβαθμίζονται και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για αυτό με σχετικές ανακοινώσεις.

Το Γραφείο στεγάζεται στον δεύτερο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Τσανάκλειο Μέγαρο) και η επικοινωνία μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο 2531022589 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ergasiakomotini@gmail.com καθημερινά από τις 08.00 έως τις 14.00.

Είσοδος στην εφαρμογή: