Α. Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Συντονισμού και Καθημερινότητας 

Δημήτρης Πολιτειάδης 

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή, είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς. Είναι Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος, της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός. Εργάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς 34 χρόνια, εκ των οποίων τα 22 κατείχε διευθυντικές θέσεις ως Διευθυντής Καταστήματος Κομοτηνής, Συντονιστής Διευθυντής Καταστημάτων Ν. Ροδόπης, Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει παρακολουθήσει έναν μεγάλο αριθμό Σεμιναρίων Ανωτάτου επιπέδου σε θέματα Διοίκησης, Προσωπικού, Οικονομικών και Τραπεζικών Εργασιών. 

Είναι, επίσης, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του προγράμματος CLLDLEADER της Αναπτυξιακής Ροδόπης  στους Νομούς Ροδόπης  και Ξάνθης, Πρόεδρος του Συλλόγου Κατασκηνωτών Camping Φαναρίου. Διετέλεσε επί μια δεκαετία Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κομοτηνής και είναι πρώην μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Ροδόπης, της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Νόμου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ και του Δ.Σ του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. 


Β. Αντιδήμαρχος Οικονομικών θεμάτων, Οικονομικού Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης 

Κίμων Λεχούδης 

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι γιος του Νεοκλή και της Βούλας Λεχούδη και αδελφός του Γιώργου. Μεγαλωμένος μέσα σε μια αθλητική οικογένεια ακολούθησε τα βήματα των γονιών του, που του μετέδωσαν την αγάπη τους για την καλαθοσφαίριση. Αθλητής καλαθοσφαίρισης από μικρή ηλικία έκανε την εμφάνισή του ως βασικός παίκτης του Γ.Α.Σ. Κομοτηνής από το 1994. Σήμερα είναι Πρόεδρος -και ταυτόχρονα συμμετέχει- στην ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο της Α2 κατηγορίας.

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην ειδίκευση Φυσικής Αγωγής και στην κατεύθυνση «Μεγιστοποίηση αθλητικής επίδοσης ή απόδοσης». Διετέλεσε προπονητής αντρών στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Κομοτηνής και του Α.Σ. «ΗΡΟΔΙΚΟΣ». Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αντιδήμαρχος Διοίκησης Συντονισμού και Καθημερινότητας. 


Γ. Αντιδήμαρχος Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού

Δημήτρης Καρασταύρου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγειρο και ζει στην Κομοτηνή. Είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Α.Π.Θ., μελετητής δημοσίων έργων οδοποιίας και τοπογραφίας, πραγματογνώμονας και μέλος του Τ.Ε.Ε. Θράκης. Διατηρεί εδώ και 25 χρόνια τεχνικό γραφείο, με εξειδίκευση στις σύγχρονες μεθόδους τοπογραφικών εφαρμογών με χρήση GPS, σε διαχείριση γεωχωρικών δεδομένων με χρήση GIS και σε θέματα Πολεοδομικών Εφαρμογών, διαχείρισης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας και ωρίμανσης έργων υποδομής σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Από το 2010 εκλέγεται συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής. Διετέλεσε από το 2011 μέχρι και το 2019 Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και από το 2019 είναι Αντιδήμαρχος Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι αιρετό μέλος του ΔΣ της Ένωσης των ΔΕΥΑ της χώρας, καθώς και Συντονιστής της Επιτροπής ΕΣΠΑ της ΕΔΕΥΑ. Διετέλεσε μέλος της Ειδικής Επιτροπής παρακολούθησης Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ και ΠΕΠ ΑΜΘ, της Επιτροπής Καθοδήγησης Λημμάτων Οικισμών Γ’ προτεραιότητας. 


Δ. Αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Πρασίνου και Συντονισμού Κοινοτήτων

Ισμαήλ Λεβέντ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Τ.Ε. και από το 1996 μέχρι και σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Κομοτηνή. Η ενασχόλησή του με την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού ξεκινάει το 1998, όταν πρωτοεκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής. Συνολικά έχει εκλεγεί πέντε φορές, κατά τις περιόδους: 1999-2002, 2003-2006, 2011-2014, 2014-2019 και 2019-2023. 

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας (2002), Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (2003-2004, 2013-2014), Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ (2014-2015), Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας (2015-2017, 2019-2023).  Ε. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

Μεχμέτ Μεσούτ

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο μειονοτικό γυμνάσιο λύκειο Κομοτηνής «Τζελάλ Μπαγιάρ».  Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και ασκεί το επάγγελμα του μηχανικού από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014  εκλέχθηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής με την «Κοινωνία  Πολιτών» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 εκλέχθηκε για πρώτη φορά   Δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και Πρόεδρος της Ανώνυμης Εμπορικής Εταιρείας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ» Δήμου Κομοτηνής.

ΣΤ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πολιτικών Ισότητας και Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας

Κλεοπάτρα Στογιαννίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί εδώ και 20 χρόνια μάχιμη δικηγορία. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης από τη Νομική Σχολή Δ.Π.Θ.
Από το 2014 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος και από το 2017 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής. 

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, Αντιπρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και του ΔΗΠΕΘΕ, μέλος στο ΔΣ των ΔΚΕΠΠΑΚ και «Κ. Καραθεοδωρή Α.Ε.», της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων ΠΑΜΘ κ.ά., ιδρυτικό μέλος του «ΠΕΡΠΑΤΩ», της τοπικής ομάδας στήριξης των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος» κ.ά. συλλόγων.


Ζ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  και Νέας Γενιάς

Ιωάννης Κυριαζής 

Γεννήθηκε στο Νέο Σιδηροχώρι. Έλαβε το πτυχίο Νομικής, απ’ το Νομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π. Θεσσαλονίκης, το 1982. Ασκεί ενεργό δικηγορία και είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, από το 1985 μέχρι σήμερα. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Διετέλεσε πρόεδρος, επί μία δεκαετία, στο σωματείο «Λογαριασμός Ενισχύσεως και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Ροδόπης». 

Συμμετείχε:

• Στο Δ.Σ. του Δ.Σ. Ροδόπης, επί τρεις συναπτές θητείες, στην τελευταία ως Γενικός Γραμματέας.

• Στην Επιτροπή Κτηματολογίου και στην Επιστημονική Επιτροπή του Δ.Σ. Ροδόπης. Προεδρεύει στο Γ΄ Τμήμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δ.Σ. της Περιφέρειας του Εφετείου Θράκης.

• Σε διάφορους κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς: στα Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου και του 2ου Γενικού Λυκείου. Διετέλεσε πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Νέου Σιδηροχωρίου. 

Διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και με τη συγκεκριμένη ιδιότητα ήταν υπεύθυνος για τη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.


Η. Αντιδήμαρχος Πρώιμης Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας

Ευστράτιος Τσακιρίδης 

Γεννήθηκε  και ζει στην Κομοτηνή. Φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο και στο ΕΠΑΛ Κομοτηνής, όπου διετέλεσε πρόεδρος των Μαθητικών Κοινοτήτων. Ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολήθηκε με το εμπόριο επίπλων από το 1996 έως και το 2004. Εργάστηκε, επίσης, ως προϊστάμενος του κάμπινγκ Φαναρίου από το 2008 έως το 2014. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος πρώτη φορά το 2002. Από το 2010 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Κοινωνία Πολιτών». Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Συντονισμού, Καθημερινότητας και Αναπληρωτής Δημάρχου Κομοτηνής, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, Αντιπρόεδρος στην ανώνυμη εταιρία του Δήμου Κομοτηνής «Νέστορας Τσανακλής».

Σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στην κατεύθυνση «Ελληνικός Πολιτισμός». 
Θ. Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και  Δια Βίου Μάθησης 

Πέτρος Ζωγράφου

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε  Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κομοτηνής και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γευσιγνωσία Α.Ε. 

 Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο της πόλης, με αντικείμενο τις κτηματομεσιτικές συναλλαγές,  τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και τη διαχείριση κοινοχρήστων πολυκατοικιών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως ασφαλιστικός σύμβουλος   και εξελίχθηκε ως υπεύθυνος δικτύου της ασφαλιστικής εταιρείας Interamerican και Διευθυντής του καταστήματος Κομοτηνής της εταιρείας International Life. Διετέλεσε Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου» και συμμετείχε κατά το παρελθόν στα διοικητικά σχήματα της ομάδας «Σπάρτακος» των Αγίων Θεοδώρων και  «Δόξα» της Γρατινής. 

Το 2019 εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος. Συμμετείχε στη διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό. 


Ι. Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας 

Εριτζάν Κιοσσέ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο  χωριό Κάλχας του Δήμου Κομοτηνής. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας  στον κλάδο των λογιστών.  Από το 2001 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και από το 2005 μέχρι και σήμερα και διατηρεί λογιστικό γραφείο στην Κομοτηνή. Από το 2007 μέχρι και το 2010 διετέλεσε εκλεγμένος Πρόεδρος  του Τοπικού  Συμβουλίου Κάλχαντος.

Από το 2010 εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών». Έχει διατελέσει  Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας & Κοινοχρήστων Χώρων «Νέστωρας Τσανακλής» Α.Ε. και είναι μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Οικισμών του Δήμου Κομοτηνής.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.


Κ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού 

Γεώργιος Λαζαρίδης

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μεταλλειολογίας και Γεωλογίας St. Ivan Rilski της Σόφιας και είναι διπλωματούχος τοπογράφος μηχανικός, με ειδικότητα την τοπογραφία ορυχείων.

Είναι μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδος και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία 22 ετών και διατηρεί στην Κομοτηνή Τεχνικό Γραφείο Τοπογραφικών Εφαρμογών.