Ο εθελοντισμός αποτελεί μια εμπνευσμένη απόδειξη της ακλόνητης υποστήριξης και της ενότητας που καθορίζουν τη ζωντανή κοινότητά μας.

Ο εθελοντισμός ξεπερνά το χρόνο και συνεχίζει να επιδεικνύει τη γενναιοδωρία του πνεύματος που μας ενώνει σε αυτή τη σύγχρονη εποχή. Είναι μια υπενθύμιση ότι, ακόμη και στη σημερινή κοινωνία με γρήγορους ρυθμούς, οι συμπολίτες μας εντείνονται για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον σε στιγμές ανάγκης και να προσφέρουν ανιδιοτελώς για να ενισχύσουν την ευημερία της κοινότητάς μας.
 
Εδώ στην πόλη μας, το πνεύμα του εθελοντισμού ευδοκιμεί, ευθυγραμμιζόμενο απρόσκοπτα με τις βασικές αξίες που καθορίζουν την τοπική μας ταυτότητα. Ο Δήμος Κομοτηνής, μαζί με αφοσιωμένες εθελοντικές ομάδες και άτομα, συνεργάζεται αρμονικά για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, να ανταποκριθεί γρήγορα σε επείγοντα θέματα και να εξυψώσει την κοινότητά μας, με γνώμονα το κοινό αίσθημα συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Ωστόσο, το ταξίδι της κινητοποίησης και του συντονισμού εθελοντών για διάφορες πρωτοβουλίες μπορεί να είναι ένα πολύπλοκο εγχείρημα. Εκεί παίζει ρόλο το Volunpeer—ένα ισχυρό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία. Σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε αβίαστα και να προσελκύσετε εθελοντές μέσω άμεσων προσκλήσεων. Κάθε εθελοντής λαμβάνει μια μοναδική «Ταυτότητα» με τη μορφή κωδικού QR, απλοποιώντας το ηλεκτρονικό του check-in σε εκδηλώσεις και επεκτείνοντας ακόμη και άλλες εγκαταστάσεις SCMS σε διαφορετικές πόλεις. Επιπλέον, το VOLUNPEER παρακολουθεί σχολαστικά τον αντίκτυπο αυτών των δραστηριοτήτων, επιτρέποντας στους εθελοντές και τους διοργανωτές να λάβουν την άξια αναγνώρισης μέσω αξιολογήσεων και αξιολογήσεων απόδοσης.

Αγκαλιάστε το μέλλον του εθελοντισμού με το Volunpeer και εγγραφείτε στο κίνημα που αναδιαμορφώνει την κοινότητά μας. Καθώς ερχόμαστε μαζί, ξεκλειδώνουμε απεριόριστες δυνατότητες, μετατρέποντας τις προκλήσεις σε ευκαιρίες και δημιουργώντας ένα φωτεινότερο, πιο συνδεδεμένο μέλλον για όλους. Ας κάνουμε ένα μόνιμο αντίκτυπο, μια δράση τη φορά, και ας χτίσουμε μια κληρονομιά αλληλεγγύης και προόδου. Ανακαλύψτε τη δύναμη του Volunpeer σήμερα και γίνετε μέρος της αλλαγής που κάνει την πόλη μας ένα ακόμα καλύτερο μέρος για όλους.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

  • Εγγραφή: Μητρώο εθελοντών με ιστορικό και βαθμολογία συμμετοχής / αποτελεσματικότητας
  • Βαθμολόγηση: Βαθμολόγηση τόσο από τον εθελοντή όσο και από τη διοργάνωση
  • Αναφορά: Πλήρης αναφορά για παρουσίες, συμμετοχές, προσέλευση, βαθμολογία
  • eCheck-In: Αυτόματη contactless προσέλευση των συμμετεχόντων στη διοργάνωση

Απολαύστε την πλήρη εμπειρία εθελοντισμού κατεβάζοντάς την εφαρμογή μας, με ένα απλό σάρωμα του qr:
 

qr-app