Επίσκεψη εργασίας ΓΓ Περιφέρειας ΑΜ-Θ στον Δήμαρχο

Θέματα που απασχολούν τον Δήμο Κομοτηνής και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συζήτησαν την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Δημήτρης Σταμάτης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων κ. Δημήτρης Κοτσάκης, κατά την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε ο πρώτος στο Δημαρχείο. Συζητήθηκαν η μετεγκατάσταση των αθιγγάνων της περιοχής του Αλάν – Κουγιού καθώς και το ζήτημα των τίτλων ιδιοκτησίας του Οικισμού Ηφαίστου.

 
     «Οι συναντήσεις μας με τον κ. Σταμάτη είναι συχνές» επισήμανε στις δηλώσεις του ο κ. Κοτσάκης, προσθέτοντας: «Με τη σημερινή του επίσκεψη καταδεικνύει για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον του για ζητήματα που μας απασχολούν. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι με τη συνδρομή του θα μπορέσουμε να διευθετήσουμε θέματα που χρονίζουν. Η συνεργασία Δήμου – Περιφέρειας, μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα για το καλό της περιοχής μας και επ’ ωφελεία όλων των δημοτών μας».
 
     Από την πλευρά του, ο κ. Σταμάτης, εξήρε το επίπεδο συνεργασίας και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Η Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, δηλώνει αρωγός του Δήμου».