Πρόσκληση για το Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 17 /06/2010

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
 
            Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95, 96 και 100 του Ν. 3463/2006 "περί Δ.Κ.Κ." και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010, ημέρα της εβδομάδαςΠΕΜΠΤΗκαι ώρα11.00'π.μ., σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
    Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων
 
1.      Χρήση του εσωτερικού εξώστη σε κατάστημα υπηρεσιών διαδικτύου.
2.      Γνωμοδότηση περί της χορήγησης ή μη άδειας (Ν. 3377/05 άρθρο 10) από τη Ν.Α. Ροδόπης στη ΜΕΤΡΟ ΑΒΕΕ, ίδρυσης υπεραγοράς Χονδρικού Εμπορίου στην θέση ΥΦΑΝΤΕΣ του Δήμου Κομοτηνής.
3.      Επικαιροποίηση της με αριθ. 275/2006 Α.Δ.Σ. που αφορά τροποποίηση των ορίων της οριοθέτησης του οικισμού Κοσμίου.
4.      Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης του χαρακτηρισμένου χώρου ως «Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής» του Δήμου Κομοτηνής και του ευρισκόμενου εκεί κυλικείου στο Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ.
5.      Εντολή και πληρεξουσιότητα ή μη διαχείρισης Δημοτικών Ακινήτων επι κτιρίου στην οδό Βασ.Παύλου 10 στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ν.ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ.
6.      Εγκριση ή μη απευθείας ανάθεση στην Κ.Ε. Εθελοντισμού - Νέας Γενιάς & Κοινωνικής Επένδυσης της δραστηριότητας με κωδ. αριθμ. σύμβασης:GR-51-1-2010-R1 & 5.1/R1/2010/1 Προγράμματος της Ε.Ε. Νέα Γενιά σε Δράση.
7.      Μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου για 3η φορά.
8.      Μερική αναμόρφωση για 3η φορά του εν χρήσει προϋπολογισμού οικ. έτους 2010 του Δημοτικού Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (αριθ. 38/2010 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου)
9.      Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης παροχής υπηρεσίας εξαγωγής δεικτών αξιολόγησης Επιχειρησιακού Προγράμματος στην Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.
10. Διατήρηση ή όχι του χώρου περιπτέρου στην οδό Φ.Εταιρείας και Βενιζέλου στην Κομοτηνή και παραχώρηση άδειας εκμετάλλευσης.
11. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: Αποκαταστάσεις βλαβών οδών της βόρειας περιοχής της πόλης.
 
  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΑΖΑΚΟΥ
  
 
Ακριβές Αντίγραφο
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
α) κ. Δήμαρχο με την παράκληση να παραστεί στην πιο πάνω συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 95 παρ.5 του Ν. 3463/2006
β) κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους
γ) κ.κ. Προέδρους Τοπικών Συμβουλίων Τοπικών Διαμερισμάτων
δ) κ.Ιωάννη Μαυρίδη νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας Ι.ΜΑΥΡΙΔΗΣ &ΣΙΑ ΟΕ, Απ.Σούζου & Καραμπάση 2, για το 1ο θέμα
ε) ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ (νομίμως εκπροσωπούμενη), ΣΩΡΟΥ 1 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΘΗΝΑ, για το 2ο θέμα  
στ) Δημοτικούς Υπαλλήλους κ.κ.:
1.       Νικόλαο Μεϊμαρίδη, Προϊστάμενο Δ/νσης Διοικ/κων Υπηρεσιών,
2.       Δημοσθένη Τακά, Δικηγόρο του Δήμου,
3.       Βασιλική Ραχμανίδου, Υπάλληλο Γραφείου Δ.Σ. - Δ.Ε. και Τ.Σ.,
4.       Ζωή Κοσμίδου, Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού – Επενδύσεων & Υποδομών,
5.       Αθανάσιο Βίβογλου, Προϊστάμενο Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών,
6.       Ανθή Μαργιωρή, Προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης,
7.       Μαργαρίτη Σινάδο, Προϊστάμενο Δ/νσης Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος,
8.       Δημήτριο Κεραμέα, Υπάλληλο του Γραφείου Βεβαίωσης, Εσόδων- Τελών- Δικαιωμάτων και Προστίμων,
9.       Αθανάσιο Σαράφη, Υπάλληλο του Γραφείου Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
10.    Γεώργιο Κάργα, Υπάλληλο του Γραφείου Καθαριότητας Εσωτερικών χώρων, Κλητήρων, Θυρωρών Γενικών Καθηκόντων
με τη παράκληση να παραστούν σύμφωνα με το άρθρο 100 παρ. 3 του Ν.3463/2006 και το άρθρο 2 του κανονισμού εργασιών του Δ.Σ.: α)για τήρηση των πρακτικών της εν λόγω συνεδριάσεως και γενικά για κάθε ενέργεια αρμοδιότητας του Δ. Σ., β)για παροχή νομικών συμβουλών, γ)για παροχή πληροφοριών σχετικών με τα θέματα που θα συζητηθούν, δ)μέριμνα για την καθαριότητα, τη θέρμανση του χώρου και τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ε) για νομότυπη επίδοση της παρούσας στους αποδέκτες της, τακτοποίηση της αίθουσας συνεδριάσεως του Δ.Σ. κ.λ.π. ενέργειες.